Compania Sisteme Hidraulice SRL si-a inceput activitatea in anul 2002, ca reprezentant al unor fabrici de prestigiu in hidraulica mobila, avand o echipa tanara coordonata de doi asociati cu o experienta vasta in domeniu, SC Sisteme Hidraulice SRL are relatii comerciale cu cei mai importanti dealeri de autocamioane si constructori de suprastructuri, este intr-o continua expansiune, astfel clientii care apeleaza la serviciile firmei beneficiaza de ultimele inovatii in domeniu.

De la an la an compania a evoluat, dezvoltand portofoliul de produse si servicii, s-au adaugat treptat articole noi de calitate, prin incheierea unor parteneriate de succes cu producatori de specialitate in domeniu.


In anul 2012 compania s-a instalat intr-un sediu nou, modern, unde dispune de spatiu si dotarea necesara montajului si verificarilor efectuate la sistemele hidraulice , iar depozitul de materiale asigura disponibilitatea livrarii din stoc a unei diversitati de componente si accesorii.

Modul de management se axeaza pe calitatea produselor si profesionalismul personalului, in scopul garantarii unei dezvoltari responsabile pe termen lung si ridicarea permanenta a standardelor serviciilor.

Fiecare solicitare devine pentru noi o provocare, prin care demostram clientilor nostrii, ca la nevoie, suntem un partener de incredere.