Compania Sisteme Hidraulice SRL și-a început activitatea în anul 2002, ca reprezentant al unor fabrici de prestigiu în hidraulica mobilă, având o echipă tânără coordonată de doi asociați cu o experiență vastă în domeniu, SC Sisteme Hidraulice SRL are relații comerciale cu cei mai importanți dealeri de autocamioane și constructori de suprastructuri, este într-o continuă expansiune, astfel clienții care apelează la serviciile firmei beneficiază de ultimele inovații în domeniu.

De la an la an compania a evoluat, dezvoltând portofoliul de produse și servicii, s-au adaugat treptat articole noi de calitate, prin încheierea unor parteneriate de succes cu producatori de specialitate în domeniu.


În anul 2012 compania s-a instalat într-un sediu nou, modern, unde dispune de spațiu și dotarea necesară montajului și verificarilor efectuate la sistemele hidraulice, iar depozitul de materiale asigură disponibilitatea livrării din stoc a unei diversități de componente și accesorii.

Modul de management se axează pe calitatea produselor și profesionalismul personalului, în scopul garantării unei dezvoltari responsabile pe termen lung și ridicarea permanentă a standardelor serviciilor.

Fiecare solicitare devine pentru noi o provocare, prin care demostrăm clienților noștrii, că la nevoie, suntem un partener de încredere.