Despre noi

Sisteme Hidraulice SRL

Compania Sisteme Hidraulice SRL și-a început activitatea în anul 2002, ca reprezentant al unor fabrici de prestigiu în hidraulica mobilă, având o echipă tânără coordonată de doi asociați cu o experiență vastă în domeniu. În prezent, SC Sisteme Hidraulice SRL deține cel mai mare depozit de produse hidraulice pentru camioane din țară și are relații comerciale cu cei mai importanți dealeri de autocamioane și constructori de suprastructuri. Compania se află într-o continuă expansiune, pentru a putea propune clienților ultimele inovații în domeniu.

De la an la an compania a evoluat, dezvoltând portofoliul de produse și servicii, s-au adaugat treptat articole noi de calitate, prin încheierea unor parteneriate de succes cu producători de specialitate în domeniu, ajungând astăzi să dețină stoc de produse speciale pentru orice tip de camion.

Despre noi
Despre noi

În anul 2012 compania s-a instalat într-un sediu nou, modern, unde dispune de spațiul și dotarea necesare montajului și verificărilor efectuate la sistemele hidraulice, iar depozitul de materiale asigură disponibilitatea livrării din stoc a unei diversități de componente și accesorii.

În anul 2022, din dorința de a propune soluții cât mai sigure pentru natură, s-au pus în funcțiune panouri solare de 63 kw ca principală sursă de energie electrică.

Ne dorim atingerea performanței prin calitate, drept urmare toate fabricile reprezentate de noi în România sunt furnizori OEM pentru majoritatea producătorilor de camioane.

În egală măsură, modul de management se axează pe calitatea produselor și profesionalismul personalului, în scopul garantării unei dezvoltări responsabile pe termen lung și ridicarea permanentă a standardelor serviciilor.

Fiecare solicitare devine pentru noi o provocare, prin care demonstrăm clienților noștri că, la nevoie, suntem un partener de încredere.

Solicita oferta de produse folosind formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.