Descoperă serviciile
noastre

Sisteme Hidraulice SRL oferă soluții tehnice complete și service specializat, ne remarcăm prin calitatea produselor comercializate fabricate în Europa și a nivelului ridicat al serviciilor, datorate vastei experiențe în domeniu și orientării către client, prin dorința de a veni în întâmpinarea solicitărilor cu cele mai noi produse și soluții în domeniu.

Nu ne rezumăm doar la comercializarea produselor, putem oferi clienților nostri un pachet de servicii complete :

 • SUPORT TEHNIC


  Consultanță în vederea alegerii produsului potrivit, precum și adaptarea sau modificarea instalatiilor hidraulice. Asistență tehnică la montaj și la punerea în functțune.
 • MONTAJE


  Experiența îndelungată ne recomandă ca fiind compania unde găsești servicii complete de montaj instalații hidraulice pentru toate mărcile de camioane .
 • ECHIPA MOBILĂ


  O solicitare de service mobil este o modalitate convenabilă si ușor accesibilă, pentru a se evita timpul petrecut pe drum și optimizarea costurilor, în condițiile în care un service mobil dotat cu aparatură modernă necesară pentru serviciile de montaj se poate deplasa oriunde dorești!
 • TESTARE HIDRAULICĂ


  Efectuată cu aparatură digitală profesională de mare precizie.
 • GARANȚIE


  Toate produsele comercializate beneficiază de o garanție cuprinsă între 12 luni pentru subansamble și 24 luni la sisteme complete, cu respectarea indicațiilor producătorului.
 • PIESE DE SCHIMB ȘI SETURI DE REPARAȚIE


  Disponibile imediat din stoc. Deoarece înțelegem ce presupune o întrerupere a activității în domeniul transporturilor, nu doar din punct de vedere financiar, cât și al încrederii acordate de clienții dumneavoastră.