Servicii

Descoperă serviciile noastre

Sisteme Hidraulice SRL oferă soluții tehnice complete și service specializat, ne remarcăm prin calitatea produselor comercializate fabricate în Europa și a nivelului ridicat al serviciilor, datorate vastei experiențe în domeniu și orientării către client, prin dorința de a veni în întâmpinarea solicitărilor cu cele mai noi produse și soluții în domeniu.

Nu ne rezumăm doar la comercializarea produselor, putem oferi clienților nostri un pachet de servicii complete :

Servicii
Servicii

Suport Tehnic

Consultanță în vederea alegerii produsului potrivit, precum și adaptarea sau modificarea instalatiilor hidraulice. Asistență tehnică la montaj și la punerea în functțune.

Servicii

Montaje

Experiența îndelungată ne recomandă ca fiind compania unde găsești servicii complete de montaj instalații hidraulice pentru toate mărcile de camioane .

Servicii

Echipa Mobilă

O solicitare de service mobil este o modalitate convenabilă si ușor accesibilă, pentru a se evita timpul petrecut pe drum și optimizarea costurilor, în condițiile în care un service mobil dotat cu aparatură modernă necesară pentru serviciile de montaj se poate deplasa oriunde dorești!

Servicii

Testare Hidraulică

Efectuată cu aparatură digitală profesională de mare precizie.

Servicii

Garanție

Toate produsele comercializate beneficiază de o garanție cuprinsă între 12 luni pentru subansamble și 24 luni la sisteme complete, cu respectarea indicațiilor producătorului.

Servicii

Piese de schimb și Seturi de reparație

Disponibile imediat din stoc. Deoarece înțelegem ce presupune o întrerupere a activității în domeniul transporturilor, nu doar din punct de vedere financiar, cât și al încrederii acordate de clienții dumneavoastră.

Solicita oferta de produse folosind formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.