Descopera serviciile
noastre

Sisteme Hidraulice SRL ofera solutii tehnice complete si service specializat, ne remarcam prin calitatea produselor comercializate fabricate in Europa si a nivelului ridicat al serviciilor ,datorate vastei experiente in domeniu si orientarii catre client, prin dorinta de a veni in intampinarea solicitarilor cu cele mai noi produse si solutii in domeniu.

Nu ne rezumam doar la comercializarea produselor ,putem oferii clientilor nostrii un pachet de servicii complet :

 • SUPORT TEHNIC


  Consultanta in vederea alegerii produsului potrivit , precum si adaptarea sau modificarea instalatiilor hidraulice. Asistenta tehnica la montaj si la punerea in functiune.
 • MONTAJE


  Experienta indelungata ne recomanda ca fiind compania unde gasesti servicii complete de montaj instalatii hidraulice pentru toate marcile de camioane .
 • ECHIPA MOBILA


  O solicitare de service mobil este o modalitate convenabila si usor accesibila, pentru a se evita timpul petrecut pe drum si optimizarea costurilor, in conditiile in care un service mobil dotat cu aparatura moderna necesara pentru serviciile de montaj se poate deplasa oriunde doresti!
 • TESTARE HIDRAULICA


  Efectuata cu aparatura digitala profesionala de mare precizie.
 • GARANTIE


  Toate produsele comercializate beneficiaza de o garantie cuprinsa intre 12 luni pentru subansamble si 24 luni la sisteme complete , cu respectarea indicatiilor producatorului.
 • PIESE DE SCHIMB SI SETURI DE REPARATIE


  Disponibile imediat din stoc. Deoarece intelegem ce presupune o intrerupere a activitatii in domeniul transporturilor, nu doar din punct de vedere financiar, cat si al increderii acordate de clientii dumneavoastra.