Termeni și condiții

CONDIȚII GENERALE

Prin continuarea folosirii site-ului https://sistemehidraulice.ro/ sunteți de acord cu termenii și condițiile din acest document. Continuarea folosirii, în orice mod, a acestui site, reprezintă acceptarea tacită a condițiilor de mai jos.

Prin publicarea pe website-ul https://sistemehidraulice.ro/ a informațiilor referitoare la produsele și serviciile oferite, SISTEME HIDRAULICE S.R.L nu oferă nicio garanție privind corectitudinea, integritatea și actualitatea datelor, în ciuda atenției deosebite cu care sunt verificate informațiile.

INFORMAȚIILE ȘI PREȚURILE PENTRU PRODUSE ȘI SERVICII

Imaginile din cadrul site-ului sunt cu titlu de prezentare.

Toate informațiile afisate pe acest site sunt informative și pot suferi modificări fără o înștiințare prealabilă, fără ca acestea să atragă vreo responsabilitate asupra S.C. SISTEME HIDRAULICE S.R.L.

DREPTURI DE AUTOR

Toate datele publicate pe site-ul https://sistemehidraulice.ro/ (imagini, texte, logo-uri, etc) reprezintă proprietatea S.C. SISTEME HIDRAULICE S.R.L. și fac obiectul legislației privind drepturile de autor.

Reproducerea, editarea, difuzarea și orice fel de utilizare care depășeste limitele prevăzute de legislația privind protecția drepturilor de autor nu sunt permise și se vor pedepsi conform legii în vigoare.

Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitați și politica de utilizare a cookie-urilor, accesând acest link: https://sistemehidraulice.ro/politica-cookies/

Pentru orice reclamații și sugestii vă rugăm să ne contactați la adresa de email: info@sistemehidraulice.ro

Solicita oferta de produse folosind formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.